Umoljavam Vas ako nije problem, kratkim odgovorima da rijeite anketu, 6. pitanje zahtjeva odgovor od bar jedne rečenice...
Riječ je o kratkom istraivanju za studentski projekt kako bi se kroz određeno razdoblje poboljala kvaliteta ponuđenih usluga portsko rekreacijskog centra "Kneevi Vinogradi"!
HVALA VAM!!!
1. Posjećujete li portsko-rekreacijske centre (npr. Gradski bazeni)?
DA NE
2. Jeste li ikad posjetili portsko-rekreacijski centar "Kneevi Vinogradi"?
DA NE
3. Posjećujete li objekt samo ljeti ili i dr. godinjim dobima?
4. Jeste li zadovoljni postojećim uslugama?
DA NE
5. Jeste li zadovoljni cijenama?
DA NE
6. to bi ste promijenili u "Kneevim Vinogradima"?
Last edited by marija1901 (22-02-2008 20:21:06)
Ezt lenne szives valaki lefordítani?
Sziasztok / Jó napot kívánok. Most fedeztem fel ezt a szép kis honlapot..Sok érdekeset olvastam itt.. Élményeim a térséggel kapcsolatban: 2008-ban voltam a kopácsi halfesztiválon ami nagyon tetszett! A 'csiptetett ponty' íze egyszerűen fantasztikus!! Jártam még a csúzai halászcsárdában is (3x) ami szintén maradandó élmény volt..(Nagyon korrekt,udvarias kiszolgálás + a telefonos rendelés=0 várakozási idő..)
Addig gondolkoztam a finom csúzai halászléről,hogy tegnap egy kirándulás keretében ismét felkerestük az említett helyet.. A halászlé még mindig fenséges!! Mindig megfogadom,hogy egyszer megkóstolom a vendéglő más specialitásait is..Az ebéd után elmentünk Eszékre.Én még nem jártam itt.Nagyon szép ez a város! A temploma is lenyűgöző.. Hazafelé megnéztük a kopácsi rétet is..Szép nap volt.